Hon erbjuder Sex för Nätneutraliteten

Nätneutralitet betyder att bandbreddsleverantörer förbinder sig att behandla allt innehåll lika. De transporterar data och diskriminerar inte mot något innehåll.

Den här principen är i fara idag. Internetleverantörer har t o m ålagts att stänga av användare och att spionera på användarna i vissa länder.

Den belgiska organisationen I-Power driver nu en kampanj för att rädda nätneutraliteten.

Kampanjen ”Don´t stay a virgin” drivs av belgiska organisationen I-power och lanserades för fyra dagar sedan som ett svar på ett uttalande gjort av den brittiska bredbandsleverantören Virgin Medias vd Neil Berkett. Enligt Berkett planerar Virgin Media i framtiden att prioritera bandbredd till deras samarbetspartners. Exempelvis skulle då Virgins kunder utan problem kunna använda företagets egen videosajt medan den som vill titta på filmer på Youtube får leva med långa laddningstider.

Skriver Metro idag.

Det är alltså som om posten skulle öppna dina brev och kolla om vad som står där innan de skickar dem vidare. Inte riktigt vad man betalar.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

  • http://kraka.zoomin.se/blogg.html Monika

    Tröttsamt med allt dj-la kontrollerande hela tiden! Inte för att jag varken ser porrfilmer eller skriver sex-mail, men jag vill kunna göra det ifall jag skulle få lust. Utan att någon annan än adressaten kan läsa!

  • Pingback: Veckan på Kattkorgen | KATTKORGEN()