Flytta gränserna i ditt eget huvud

I mitten av -90 talet bestämde jag mig för att jag inte ville vara en slav under mina eller andras föreställningar av vad en man kan eller inte kan göra eller hur han skall vara. Ingen revolution precis men bra för mig.

Det jag ville var att börja träna efter ett uppehåll och kom inte på något jag ville göra. Upptäckten att jag hade en väldigt snäv bild av vad som man kunnde ägna mig åt var lite jobbig så jag gjorde en radikal utbrytning och anmälde mig till en jazzdanskurs. Ett beslut som jag aldrig ångrat.

Det var inte fråga om någon större personlighetsförändring men jag flyttade i alla fall gränserna i mitt eget huvud. Det är omöjligt att frigöra sig helt och hållet ifrån de mönster vi drillas i från späd ålder men livet är för kort för att aldrig ens prova.

SvD på samma tema

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

  • Linda

    Keep dancing :)