David Winer skriver om varför han berättar att han är bloggare.

Här skriver David Winer om varför han berättar att han är bloggare.

There’s been some confusion about why I tell company reps, when I’m pretty sure I’m going to write up the experience, that I’m a blogger. I say it because I would want to know, if I were in their shoes, that what I was saying was going to be reported publicly. It’s the Golden Rule, do unto others as you would have them do unto you.

David Winer har haft problem med sin uppkoppling. Tjänsteleverantören hetter Comcast och är rätt stor i USA. David Winer har ofta problem med dem och han skriver om det i sin blog. Det är därför han berättar att han är bloggare när det finns en chans att han kommer att skriva om sin upplevelse av kontakten.

Det som slår mig är att David Winer verkar tycka att det är fint att vara bloggare. Någon att räkna med.

David Winer är inte vem som helst. Han anses ha uppfunnit bloggandet och verkar se bloggaren som en slags publicist.

Vilket han ju har aldeles rätt i.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,