Bankomater ringer hem och ber om pengar!

Nu har jag missat någonting igen! Det här har jag faktiskt inte vetat någonting. Bankomaterna har egna mobiltelefoner som det går att skicka sms med. Det hade faktiskt varit roligt att veta. Däremot vet jag inte om jag hade vågat göra det. Men det hade varit roligt att veta.

Nu får vi veta det när det blir förbjudet. Typiskt!

Men, tänk om man hade kunnat skicka sms med hjälp av sitt uttagskort. Eller kunnat använda dem som nödtelefon. Eller…

Ibland får jag för mig att människan inte är mogen för tekniken hon uppfinner.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

 

  • http://kraka.zoomin.se/blogg.html Monika

    Helt riktigt! Människan är inte mogen för all teknik och tur är väl det. Var på ett möte ikväll (om boendesituationen i Husby med hoten om utförsäljning av allmännyttan och rivning). Då var det någon som berättade att man nu har sk trampmattor i servicelägenheter för att kunna övervaka de äldre istället för att de får besök av en levande människa. (blev sagt i samband med diskussion om hur vi luras att acceptera tekniska lösningar som kameraövervakning, loggade låstaggar mm för att, som man säger, ”bli tryggare”)

  • pssst….

    det var ett aprilskämt

  • Pingback: Bloggat under veckan som gått | KATTKORGEN()