Tillbaka i selen

Ja, då var det slut med vilan för den här gången. Men det känns rätt OK att få börja arbeta och träffa arbetskamraterna igen.

När jag får utrymme att tänka går kreativiteten i topp och det bästa att göra det då är att ta vara på den.

Tidigare har det varit täta förändringar här på Kattkorgen men som ni märkt har jag lugnat ner mig. Det betyder inte att jag slutat experimentera. Jag har fortfarande en experimentblog i gång där jag kan testa nya grejer utan att det drabbar min omgivning :-)

Den vanligaste blogplattformen verkar vara WordPress. I all fall om man räknar bort gratistjänster som Spray, Metro och Aftonbladet. Det finns mängder med resurser, inte bara på WordPress.org.

En resurs på svenska som är ny för mig är WordPress Magazin. Där fick jag nys på en del väldigt annorlunda och häftiga teman som går under namnet Aperio.

Oemotståndligt tyckte jag och har gjort en provinstallation på min testblog Kreativitetsbloggen. Ge gärna lite feedback på design och funktionalitet. Det räcker inte med att ett tema ser häftigt ut. Då hade Kattkorgen varit annorlunda kan jag säga :-)

Apropå häftigt så läste jag att Googlefonerna kan komma redan i år. Dvs telefoner som har det Googleutvecklade öppna operativsystemet Android. Både Samsung och HTC jobbar på att få ut varsin lur. Vem som blir först får vi se. Computer Sweden tror att den kan vara här redan till sommaren.