Microsoft har inte gett upp Yahoo!

Microsoft har inte gett upp Yahoo!, samtal pågår meddelar Steve Ballmer på CeBit.

”Vi har Yahoo kvar i siktet” – IDG.se

Steve Ballmer bekräftar att dialogen fortsätter och att flera alternativ diskuteras mellan företagen, trots att Yahoo tackade nej till Microsofts bud på 44,6 miljarder dollar. Under tiden har värdet på budet gått ner eftersom det bestod av både kontanter och aktier och Microsofts börskurs har fallit. – Jag tror det är viktigt att jag inte går in på detaljerna.

Vi anser fortfarande att affären är rimlig och hoppas att den till slut blir verklighet, säger Steve Ballmer. Steve Ballmer hävdar att budet är bra både för Yahoos ägare, annonsörer och användare. De båda företagen har inte ensamma lyckats möta konkurrensen från Google. Microsoft hoppas att en sammanslagning skulle ge företaget tillräckligt med muskler för att klara kampen.

I en realterad nyhet kan vi läsa

Technorati Tags: , ,