I klistret igen

Ibland lyckas jag reta upp de som läser min blogg. Såg att det hade hänt på Aftonbladet nu.

Jag har en blog där som är en sorts påanonseringsblog för den här bloggen. Jag publicerar ett utdrag av det senaste inlägget och bifogar en länk till resten av artikeln.

Ganska oproblematiskt, tyckte jag tills någon läste utdraget utan att följa länken. Dessutom brukar jag altid spetsa till rubrikerna lite för att väcka intresse.

Ingen skada skedd eftersom det gick att klargöra. Dessutom är jag inte särskilt rädd för missförstånd eftersom man kan klara ut dom om man vill. Finns inte viljan spelar det ju heller ingen roll. Då hade det blivit missförstånd i alla fall. Sånt händer.

Nu skall jag i alla fall fundera över om jag kan bli tydligare vad det är för typ av inlägg som finns på bloggen på Aftonbladet. Det är ju sjysst mot läsaren att förklara ordentligt vad det är han eller hon läser :-)

Här är inlägget på Aftonbladet, med kommentarer. Hela inlägget på Kattkorgen (lnk).

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,