Hoppas det blir roligare se’n

Suck 1

När jag gjorde ett snabbsvep genom de vanliga nyhetskällorna idag såg en grej i Microdatorn/IDG. En bloggtelefon. En läcker sak och med hör vill-ha faktor. Ovanligt nog kan jag säga, eftersom jag normalt inte är någon vän av multifunktionsapparater (min Walkmantelefon undantagen förstås:-)) men den här verkade vettig.

Såklart skall den inte lanseras i europa. Men häftig…

Nä, det blir att vänta på Asus eeePC istället som är på väg så sakteligt. April lär vara lanseringsdatum för sverige.

Suck 2

Steven Spielberg har fått span på Tintin !

Är då ingenting heligt? Ett tag var Walt Disney fokuset för min ilska över kulturvandalerna. Från att ha varit en inovativ och rolig serie och filmproducent har Disney blivit som en cancer för kulturen. Mediakolossen tuggar i sig kulturskatter och spottar ut en utspädd, sockrad smet.

Steven Spielberg har jag uppfattat som en inovativ och rolig filmproducent men nu ger han sig på Tintin. Vad blir det härnäst? Skall Nalle Puh börja vika ut sig?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

  • http://stiftet.wordpress.com tegnestiftet

    Spielberg är kung misär, allt han tar i blir till skit. :(