Från pressen och andra funderingar

Metro berättar om Reuters presentation av Irakkriget ur journalistsynvinkel. Vi hittade också en artikel om att Ifpi hotar stämma internetleverantörer. Lika vettigt som att stämma posten för att en del skickar olagligheter i brev.

Under helgen fick jag tid att gå på bio. Det är ett av mina intressen och jag försöker gå ett par gånger i månaden. På det hela taget är jag väldigt nöjd med standarden på svenska biografer och tror inte att jag skulle vilja betala mer för lyxigare miljö. Fastnade i alla fall för den här lyxen som DN berättar om.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

  • http://kraka.zoomin.se/blogg.html Monika

    Jag går en hel del på bio, både ensam och med min son. Vi delar intresset för film.Tycker absolut att standarden är ok på biograferna.