Bloggtidningen läggs på is

Läsarna här har säkert observerat att vi under tid också skrivit i Bloggtidningen. En blog som har koll på bloggvärlden. Det har varit kul och lärorikt

Nu ligger Bloggtidningen på is ett tag framöver och så här skriver Rosemari i Kulturbloggen.

ibland måste man ta beslut.

En del vet att jag är aktiv med Bloggtidningen också. Men nu har mina arbetsförhållanden gjort att jag för ett tag inte har tid att satsa på mycket på den som den är värd.

Jag har under ett års tid testat rätt många olika saker på nätet, drivit olika typer av bloggar för att se hur saker fungerar. Det har varit jätteintressant och jag tror mig ha lärt mig en hel del. Men nu får det vara nog ett tag och just nu har jag bara kraft och ork och tid för Kulturbloggen samt Pakten.se/poprock

Här på Kattkorgen kan vi bara säga lycka till och är förhoppningsfulla att Bloggtidningen kommer tillbaka. Under tiden kan man ju forfarande läsa Rosemari på Kulturbloggen

Technorati Tags: ,