Mesigt med kolapåsar

Det blir lite mesigt?

Ibland är det bara för mycket av allting. Häromdagen skrev jag ett halvdant inlägg om hur fint det är med Internet och bloggande och allting.

I nästa svep läser jag om länkatilldenhärbloggenochvinnenpåsekola-tävlingen. Jag länkar till bloggen men vill inte vara med och tävla :-). Inte för en påse kola! Kom igen.

Dessutom är det inte en tävling utan ett lotteri!

Skall det va’ så skall det va’. Titta på grabbarna i Amerika (eller var dom nu sitter och skriver). John cow dot com t ex ”Milking the Internet since 2007”. Eller den här tävlingen på ”The Rating”. $1000 dollar i priser. Dom här grabbarna skriver framgångsrikt om hur framgångsrika dom är och berättar egentligen bara vad det är dom gör. ”Milking the Internet…”. Det är spännande att läsa om dom rika och framgångsrika. Och på dom här bloggarna kan man läsa vad dom själva skriver. Vem vill inte vara med?

Dom här killarna jobbar ju ändå för sina pengar. Dom skriver trots allt och snyggt också. Önskar att jag själv kunde det (jag tränar på det, glöm inte att det här är en övningsblogg :-)) Vill man inte göra sig besväret att skapa innehåll finns det andra sätt

Med Googles program Adsense for Domain räcker det med en parkerad domän. Det har stått om det här. Det verkar vara slut med just den metoden men det finns andra sätt för den late. Köp en färdig blogg med innehåll och allt som här

Till slut kommer väl dom som vill slå vakt om sin integritet som webpublicister att slå sig samman och marknadsföra sig på något sätt som värnar om innehållet. Några har redan gjort det konfliktbloggarna.

Nu till nå’t jag gillar

Mias blog, på www.mama.nu. Det är Mia Skäringer som skriver. Och riktigt bra! Inte särskilt macho men vad fan….

Det kändes verkligt i alla fall.

I morgon kanske jag skriver om om nätcowboys och bilar men i dag är jag lite kär i Mia Skäringer.