Gratis blogtips vbbbb

Grrr…

Jag har spillt lingonsylt i mitt tangentbord! Mellan V-tangenten och mellanslaget.

Det här är ingen blogtipsblog som handlar om hur man skall göra för att bli en framgångsrik bloggare. Idag gör vi dock ett undantag från regeln.

Så här var det. Jag kom hem sent och visste att jag hade dåligt med tid för att uppdatera bloggen dagen efter. Alltså följde jag ett råd som jag själv gett och satte igång och skriva lite inlägg till dagen efter. Hå, hå, jaja. Man måste ju äta också och det går fort att värma lite pankakor. Vips är hela tangentbordet fullt med lingonsylt! Grrr…

Vi har en ny regel. Ingen mat framför datorn! Ät vid bordet i lugn och ro.

Det är fatiskt bevisat att hjärnan fungerar sämre  när vi försöker göra fler saker samtidigt. Viktiga delar av hjärnan som behövs för, t ex, bloggande sätts ur spel. Det som inte är klart är om dessa funktionsnedsättningar kan bli permanenta.

Det finns en del skrivet om detta, ovanstående artikel är bara ett exempel. Själv är jag övertygad!