Dag 22

Fortsättning följer

Vi forsätter här, ungefär som vanligt. Egentligen har ingenting hänt förutom att jag är inne på fjärde veckan i min bloggmaraton.

Kurs

Eftersom jag varit på kurs den här veckan har jag inte kunnat updatera bloggen som jag brukar. Har inte haft så mycket tid att fila på inläggen eller hitta bra ämnen att skriva om heller.

Det jag märks tydligt på rankinglistorna och besöken. Nu är dom inte den viktigaste mätaren på min blog men det är något jag håller ögonen på.

Något nytt

Finns det något nytt att skriva om då?

Ja, Techcrunch, en blog på engelska har ett kul inlägg om loggor. Hur dom förändras.

Live writer

Jag kan också rapportera att mina första tester av Windows Live Writer har utfallit positivt. Jag har lyckats konfigurera ett konto till den här bloggen vilket har visar att bloggverktyget är kompatibelt med WordPress. Det finns många windowstjänster som går att använda med Microsofttjänster men jag har bara testat bloggredigeringsfunktionen.

Första intrycket är positivt och jag skulle önska att det fanns något liknande för Linux.