Dag 21!

Dag 21

Idag är det dag 21 av mitt bloggexperiment. Det är alltså meningen att jag som ett resultat av 21 dagars dagligt bloggande skall ha kommit på ett tema för min blogg. Det har inte hänt men det har varit roligt att sitta varje dag och försökt hitta på något att skriva om. Jag har hittat och läst bloggar som jag aldrig sett och som jag gärna besöker. Rutiner har inträtt i mitt skrivande. Eftersom jag inte försörjer mig på att skriva har jag aldrig haft anledning att anstränga mig så mycket som jag gjort de här tre senaste veckorna.

Lärorikt

Det har helt enkelt varit lärorikt och roligt och som sidovinst har jag fått struktur på min e-post, mindre tv-tittande och slösurfande. Frågan är om jag inte blivit lite allmänbildad också. Nä, förresten, det var en överdrift.

Dag 22 och framåt

Vad gör jag då av dag 22? Nånting, ett nytt projekt. Jag funderar på att gå igenom inläggen och kolla vad som har varit roligt att skriva om. Vad har varit nödlösningar för att jag inte haft något annat. Ja, så’nt där ni vet. Utvärdering, heter det visst! Bloggen fortsätter, jag har lovat ett nytt tema hit och det kommer att bli av. Det var korkat att byta utseende på bloggen mitt i testperioden! En lärdom!