Varning övningsbloggare!

Testa idéer

Hur mycket tid skall man lägga ner på sin blogg? För mig har det gått i vågor. Då och då får jag en kul idé som jag vill testa.

Det jag blev nyfiken på var hur jag skulle bära mig åt för att ut ”budskapet”. Hur blir man läst? Hur skall bloggen se ut, vad skall man skriva?

Fokus

Jag bestämde mig för att uppdatera bloggen minst en gång om dagen. Vilket jag har gjort. Målet var att skriva på tills bloggen började handla om något som jag kunde skriva varje dag om.

Nu är ju den här bloggen en riktig spretblogg men jag jobbar på det. Det handlar mest om träning och lite disciplin. Det viktiga är att det är roligt. För mig är det ingen tävling utan en lärosituation just nu.

Det visade sig att bloggen blev mer välbesökt när jag uppdaterade ofta men som nybörjare har jag svårt att tolka den ökade trafiken. Mitt mål är ju inte bara att kunna redovisa många besök. Jag vill att dom som kommer till min blogg stannar och tycker att det står något bra här.

Bjuda in till samtal

Hur skall jag få veta vad läsare tycker om min blogg och det som står där? Det är där jag är just nu. Att försöka bjuda in till kommentarer och återbesök. Det har blivit en del utbyte efter några utflykter. Jag har också tagit för vana att lämna en kommentar när jag ser en artikel eller post som jag gillar eller tycker något om.

Positiv utveckling

Bloggen är inne i en positiv utveckling just nu. Det märks tydligt på alla parametrar. Det betyder att jag är inne i en positiv utveckling.

Lämna en kommentar eller skicka ett mail. Mailformulär finns under Länken “Kontakta Kattkorgen”.