Kvalitet

Att hålla sig till ämnet

Mina projekt på nätet har präglats av en viss spretighet. Mina intressen varierar och när jag får en ny idé byter jag spår.

För mig blir det roligt men tillfredställelsen i att följa ett spår och utveckla det uteblir. Möjligheten till exponering försvinner om bloggen ständigt byter fokus. I alla fall i form av regelbundet återkommande besökare.

Målsättning

Jag har två målsättningar med den här bloggen. Den ena är att updatera regelbundet, helst varje dag. Den andra är att hålla mig till ämnet. Ämnet är brett; webpublicering, Internet och datorer. Det lockar till utsvävningar. Måste skärpa mig på den här punkten men skall inte glömma att det viktigaste är att skriva. Allt annat är underordnat det. Om jag inte skriver spelar det ingen roll hur fokuserad jag är.

Originell

Det är svårt hitta något nytt att skriva om, särskilt på nätet, men med en personlig stil blir det nästan alltid intressant. Tycker jag i alla fall. Det är roligt att läsa bloggar som tillför nötta ämnen något nytt.

Originellt eller inte, det viktigaste för mig just nu är att följa planen. Och att skriva. Först och främst att skriva! Varje dag.

Avslutningsvis

Avslutningsvis kan jag säga att det här är 14e dagen i sträck som jag publicerar nytt innehåll här. Det sägs att det tar 21 dagar att etablera en vana. Om en vecka har jag alltså fått vanan att skriva. Då skall jag ta itu med fokus :-)