Feld Thoughts : The Facebook Problem

Ett intressant inlägg om Facebook . En bloggare reagerar på att Facebook inte har något system för att dela annonsintäckter med utvecklarna. Eller rättare sagt, det finn redan ett system för att dela intäckter. I alla fall om man använder Adsense. Risken är att motivationen att utveckl apps försvinner

Själv tänker jag på användarna. Facebook och andra, liknande webplatser har som mål att tjäna pengar. Användaren är guldet på Internet. Det finns så mycket användbara gratistjänster på Internet att en tjänst som Facebook borde erbjuda något mer än bara möjligheten att vara där.

Metrobloggen är en gratis bloggtjänst som delar intäckterna med användaren. Till skillnad mot Spray som är extremt annonsbelamrat men som inte delar med sig till bloggarna.

Läs hela inlägget här

Kommentera gärna det här inlägget eller skicka ett mail. Kontaktformulär finns under Länken “Kontakta Kattkorgen”.