Ett vackert yttre

Kostymbyte

Idag har vi bytt kläder här på Kattkorgen. Inte helt utan skäl heller. Mina försök att göra den här bloggen attraktiv handlar också om att ha ett snyggt yttre.

Det här temat heter Pristine och jag har hittat det på Blogger Lounge.

Självklart är det innehållet som avgör kvalitén på en blog. Inte utseendet. Det här temat känner jag mig nöjd med men jag skulle vilja justera fontstorleken lite. Det kan jag göra med Scribefire, ett tillägg för Firefox som gör att man kan publicera och redigera innehåll från sin webläsare. Och det är ju gott och väl men jag skulle vilja slippa tänka på det.

Det känns som om jag har missat någonting i WordPress. Det är nog dags att rota lite under huven igen :-).

Bloggvärlden

Ute i bloggvärlden har jag fått lära mig hur lätt det är att smälla ihop en sida kring ett ämne som är populärt bland sökmotorerna, sätta dit annonser och låta det hela sköta sig själv, som en slags magnet för besökare som se’n skall generera inkomster.

En variant på temat Gratis pengar” men med den skillnaden att den förväntansfulle får göra lite jobb.

Technorati Tags: ,