• http://wordpress.org/ Mr WordPress

  Hi, this is a comment.
  To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

 • ponorist

  Hej.. Det ser bra ut… Är bilden din.. eller?.. Den röda färgen är lite föööör stark enligt min tycke bara … men du sade ju att det här va bara en test så… ;)… P

 • admin

  Jag var tvungen att ändra temat till något som handlade om katter. Jag lånar den här siten av min katt Felix och han är väldigt petig och formell! /Jonas

 • admin

  Katterna har försvunnit! Jag får förhandla! /J

 • ponorist

  Bilden känner jag igen, roligt ;) Mycket bättre i färgen nu… Men när man har en väldigt stark blå färg som bakgrunden så bli dom vita orden lite svår läste ibland, tycker jag i allafal.. Lika så dom svarta bokstavarna som har då en tendens att försvinna bakåt.. Annars snyggt :).. Skulle inte ”tycke” här i vanligt fal.. men du sade du vill har feedback ;).. /P

 • Jonas

  Tack!