Drakensnyheter 2007-07-16

Mia Farrow är en av dom få kändisar som bloggar själv. Här skriver hon om vad hon har för sig ute världen

Bloggen fyller tio år! Mycket tycker jag. Det skulle betyda att den första bloggen dök upp 1997. Det kanske är så med i så fall dök dom första bloggarna upp samtidigt med webexplosionen. Eller har jag förlorat perspektivet på hur länge jag hängt på nätet. Hursomhelst är Slashdot i uppror och en del inlägg där handlar om vem som var först. Vi får kanske återkommer med en överblick. Det är inte helt ointressant.

Härf inns en kopia av världens första websida:

http://www.w3.org/History/19921103-hypertext/hypertext/WWW/TheProject.html

Den här sidan har varit igång lika länge som kriget i Irak. här kan man läsa om vad som skulle behövas i stället för kriget.

(tags: economics Irak)