Drakensnyheter 2007-07-10

Spammarna har hittat på ett sätt komma runt spamfiltren på Hotmail och Yahoo. Mängder med falska konton har öppnats på sista tiden. Vad detta betyder är ännu oklart men det verkar vara ett – noll till spamarna

(tags: spam Security SemanticWeb)

Hur man använder en robot för att lära autistiska barn sociala färdigheter. Försök i England har varit framgångsrika och det verkar som om robotens förutsägbarhet är viktigt för att skapa den trygghet som behövs för att barnen skall våga öppna sig

(tags: technology social education blog autism)

Effekten av USA’s nya satsning är positiv enligt amerikanska källor. USA har ytterligare 30 000 soldater på plats. Samtidigt är bedömningen att detta inte kommer att leda till några snabba framgångar. USA förbereder sig på ett långvarigt krig

(tags: politics War freedom)

  • ponorist

    Dragonrouges nya sätt att ge listor med länkar är verkligen en bra idé.. Mycket intressant läsning .. man tackar ; )

  • http://dragonrouge.wordpress.com/ dragonrouge

    Tack för dom vackra orden! Det är mina bokmärken på del.icio.us som publicers en gång om dygnet. Very web 2.0 :)

  • ponorist

    very ; )