Bättre och bättre dag för dag

In the ‘transition’ from communism, the suffering of the people of Eastern Europe and the former Soviet Union has been great, while the hoped-for freedom from exploitation and autocracy remains elusive. The NI maps some of the costs of market-driven shock therapy. | April 2004 | New Internationalist

Eftersom jag inte läst något om hur bra det har blivit i Ryssland sedan kommunismen avskaffades började jag söka. Först hittade jag en artikel från 2004 som mest verkar handla om elände men eftersom Rom inte byggdes på en dag sökte jag vidare för att hitta något nyare men tyvärr hittade jag inga artiklar om situationen idag (inga som beskriver villkoren för arbetande människor. Det gör inte den här heller (en bokrecension men beskriver samma situation som den tidigare artikeln).

Review – David Mandel’s ‘Labour After Communism’

Technorati Tags: , ,