Goostapo?

Schmidt says YouTube ‘very close’ to filtering system | CNET News.com

update LAS VEGAS–Google is very near enacting a filtering service that would prevent copyright content from being uploaded to video-sharing site YouTube, CEO Eric Schmidt said Monday.

Ju mer Google växer desto mer visar dom sig villiga att försöka kontrollera innehållet på Internet. Med kontroll över både sökteknik och innehåll på Internet börjar Google likna en monsterversion av storebror i 1984. Internet har blivit så stort att ingen längre har någon överblick och en bra sökmotor är nödvändig för navigation. Google och Yahoo har redan gjort sig ökända genom att sälja ut användare som besöker förbjudna websidor i Kina. Dags att hitta alternativ…

Technorati Tags: , ,

  • ponorist

    Problemet för oss alla är jo förståss att vi är beroende av sök motoren big G. (Man kan sidestep Yahoo lite lättare kanske…..) Sedan kan ju undrar om det bli en tillräkligt stor konkurant(a) på området såsmåningom… men när man reflektera över hur webben har utveklats hittills……suck.

    Keep up the good work ; ) P