Gäsp…

Metro – R2D2 blir brevbärare

R2D2 blir brevbärare

Star Wars fyller trettio år och har fått med sig det amerikanska postverket i firandet. Nu i mars ställs 400 brevlådor av modellen ”USPS Jedimaster”, misstänkt lika den lille droiden R2D2, ut runtom i landet. Frågan är dock hur många som kommer att våga använda dem, då det redan varnas för att de lär bli populära souvenirer för filmfansen.

Gäsp! Det finns en gräns som inte borde överskridas! För Star Wars har väl den gränsen passerats för länge sedan. Det får jag väl medge att jag själv följt med ganska länge. De sk kallade ”Episode I, II och III” tog en ganska kul historia och fläskade på tills det blev uppenbart att det bara handlade om att göra pengar. R2D2-brevlådor gör det hela värre. Spielberg är för SF-genern vad Disney är för världens sagoskatt: Säker död och garanterad vinst.

Technorati Tags: , ,

Powered by ScribeFire.