Tonåringar måste få ta plats

WEBHALLEN.com [Western Digital Extern HDD My Book Essential Edition 320GB (USB 2.0)]
Sällan trodde jag att jag skulle göra reklam här men idag gör vi ett undantag för att rädda familjefriden och ta tillvara tonåringens rätt till hårddiskutrymme. Min vän och kollega berättade att han blev förskräckt när enorma mängder plats på hårddisken på familjens bärbara Dell plötsligt slukades av ett spel som sonen installerade. Simon är en god människa så han mådde inte bra av sitt drastiska handlande (att raskt avinstallera spelet till sonens sorg) men hur lösa problemet? Mitt förslag blev en extern, flyttbar hårddisk som sonen kunde disponera helt själv och bära hem till kompisar och det här kan var en lösning för många familjer som inte har möjlighet att ha fler datorer. Mitt förslag just nu 320 Gig för 1075 spänn på webhallen
Så enkelt är det :)

P.S. Hos Dell kostar den 1322