När man trodde man läst allt

Aftonbladet: Danska läkare fettsuger flickor med anorexia

5 av 8 kliniker har haft patienter som genomgått fettsugningar Unga flickor med ätstörningar har inga problem att få behandling med fettsugning i Danmark. En rundrigning som danska tidningen Politiken gjort visar att 5 av 8 ätstörningskliniker har haft patienter som fettsugits.

Min bloggande vän Ponor tipsade mig om en sida som ligger högt upp på blogtoppen just nu. Jag fattade inte först att det är Tidningen Moore som avses men nu fattar jag det men det som var kul är att den är rubricerad som kultur. För mig är det viktigt att deklarera att det här inte har något med mig att göra. Det här är inte något som jag har valt eller efterfrågat. Tidningen säljs och köps men ansvaret för den har ju dom som gör den och säljer den. Det är kanske i det här sammanhanget man skall förstå Aftonbladets artikel.