Hemlösa garanteras tak över huvudet

”Hemlösa garanteras tak över huvudet”

”Hemlösa garanteras tak över huvudet”

Men inte genom någon tvingande lagstiftning. Det var frivilligt då och det är frivillgt nu men resultatet är att hemlösheten är ett så stort problem att det inte längre går att lösa för de personer som redan är hemlösa. En lag mot vräkningar om inte en alternativ bostad finns tillhands är bara omöjlig så länge hemlösheten inte ses som samhällets problem. Vi skall inte heller glömma att det inte finns någon lag som tvingar fastighetsbolag att vräka någon idag.

 • ponorist

  .. I UK bråkas det om Rowling som fenomen: bra eller ej? (”At least the kids are reading again”)…….Apropå ingenting: Har just kollat Sveriges Blogtoppen…där finns det en som heter Moore som blivit toplistade på ”Kultur” sektionen… What utter crap… Stackers Svenskorna om detta är ”kultur” men kanske det är det.. as in this is really what people are interested in ; (

 • http://dragonrouge.wordpress.com/ dragonrouge

  If that´s his private blog he´s got a weird hobby :)

 • http://dragonrouge.wordpress.com/ dragonrouge

  Fattade just vad det var för blog! Jag trodde att Bloggtoppen var för privata bloggar?? Inte för porrtidningar att göra reklam. Man kanske skall lämna Bloggtoppen!

 • ponorist

  Finns det ett bra alternativ till bloggtoppen? Jag känner inte till hur folk tänker i allmanhet gällande sånt….

  vill bara tillägga: jag bloggade på fel ställe igår ser jag nu.. detta fel känns speciellt klumpigt när rubriken handlar om dom hemlösa : /)