Tid

tittade just på klockan och såg att den snart är fyra! jag har suttit och jobbat och tiden försvann. ialla fall min uppfattning om den. nu är jag klar och jag fick lust att skriva. det verkliga livet gör sig påminnt. idag gjorde jag en radikal kursändring. jag avinstallerade alla spel från min dator. jag vill inte ha dom längre. jag fick nog. inte för att jag har spelat mer än jag egentligen vill och inte för att jag uppplevt det som ett problem utan för att jag vill ägna mig åt något annat. något verkligare. vad jag gör och tänker har blivit viktigt för mig på sista tiden. kreativitet är en bristvara och jag vill vara mer kreativ än jag är. det blir en fråga om vad kag använde rmin energi och tid till. då rök alla mina dataspel. jag skall se vad som händer nu, med mig.

det blir tyst här några dar, jag skall till mina föräldrar och hälsa på. jag ser fram emot det.

Love my life!