RL 2.0

real_life 2.0: jag har sett att en mobilkameravideo från Saddam Husseins’ avrättning dyker upp i bloggarna. jaha så var det gjort. sen har inte världen blivit märkbart bättre eller sämre för det. jag tillåter mig att tycka att det är barbariskt att avrätta någon. att göra det offentligt är av skalan.

min kompis madeleine har gett bort getter i julklapp. till alla som ville ha en julklapp. getter ger an fattig familj en möjlighet att leva ganska bra. jag tror på skogar och getter men inte på dödsstraff. vi levde ett liv nu lever vi ett till. det verkar som om man måste välja.

thumb_unicef_kent_page.jpgen get ger en familj en tillgång som kan omsättas i pengar eller bytas om det blir missväx. det är som att ha pengar på banken. unicef har ett getprojekt,  klicka på bilden (den kommer från deras hemsida) så kommer du till hemsidan för projektet.